رد کردن

آموزش گیتار الکتریک: نوازندگی به سبک دیوید گیلمور

در این ویدئو، آیدین حسن‌زاده در مورد نوازندگی دیوید گیلمور (David Gilmour) صحبت می‌کند و برخی از تکنیک‌های پُرکاربرد در نوازندگی این گیتاریست افسانه‌ای را آموزش می‌دهد.

دیوید گیلمور (متولد سال ۱۹۴۶ در کمبریج انگلستان)، نوازنده و خواننده گروه پینک فلوید (Pink Floyd)، یکی از برجسته‌ترین نوازندگان گیتار الکتریک در تاریخ به شمار می‌آید و بر نوازندگان بی‌شماری تأثیر گذاشته است. مجله رولینگ استون، جایگاه بیست و هشتم فهرست ۱۰۰ گیتاریست برتر تاریخ را به گیلمور اختصاص داده است و مجلات، متخصصان، گیتاریست‌ها و موسیقی‌دوستان بی‌شمار دیگری از سراسر جهان نیز او را ستایش کرده‌اند.

گیلمور در سال ۱۹۶۷، اندکی پیش از جدایی سید برت از پینک فلوید، به‌عنوان گیتاریست و خواننده به این گروه پیوست و در خلق آلبوم‌هایی جاودانه چون The Dark Side of the Moon ،Wish You Were Here و The Wall، نقشی غیرقابل انکار داشت. پس از اینکه در سال ۱۹۸۵، راجر واترز گروه پینک فلوید را ترک کرد، دیوید گیلمور نقش رهبر گروه را به عهده گرفت و در همکاری با هم‌گروهی‌های خود، سه آلبوم استودیویی دیگر، از جمله آلبوم مشهور The Division Bell را خلق کرد. به‌علاوه، او به‌صورت انفرادی نیز چهار آلبوم استودیویی منتشر کرده است که آخرین آنها، یعنی Rattle That Lock، در سال ۲۰۱۵ منتشر شد.

اما چه چیزی نوازندگی دیوید گیلمور را این‌چنین بی‌همتا و منحصربه‌فرد کرده است و چگونه می‌توان این شاخصه‌ها و ظرائف را به نوازندگی خود اضافه کرد؟ برای دریافت پاسخ این پرسش‌ها، پیشنهاد می‌کنیم این ویدیوی آموزشی را تماشا کنید.

به‌علاوه، اگر با نوازندگی گیلمور آشنایی داشته باشید، حتماً می‌دانید که او به‌وفور و به شکلی کم‌نظیر از تکنیک بِند (bend) استفاده می‌کند. در ویدیوی «آموزش اجرای تکنیک بِند به سبک دیوید گیلمور»، پل دیویدز نحوه اجرای تکنیک بِند به سبک این نوازنده افسانه‌ای را با شما به اشتراک می‌گذارد.

اگر این ویدیو برای شما سودمند و جذاب بوده است و در جستجوی موارد مشابه هستید، می‌توانید از طریق بخش «آموزش» در وب‌سایت گیتار ایران یا کانال آپارات گیتار ایران، به مجموعه بسیار بزرگی از ویدئوهای آموزش گیتار، درامز، یوکللی و تولید موسیقی دسترسی داشته باشید.

3 thoughts on “آموزش گیتار الکتریک: نوازندگی به سبک دیوید گیلمور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *