۳ دلیل برای خرید یک کارت صدای جدید

۳ دلیل برای خرید کارت صدای جدید

آیا دائماً در حال جنگ با آدیو اینترفیس یا همان کارت صدای استودیویی خود هستید و حس خوبی از استفاده از آن ندارید؟ باید بدانید که این احساس به هیچ وجه غیرمنطقی نیست و ممکن است دلایلی کاملاً موجه داشته باشد. یکی از اولین قدم‌ها برای اینکه بتوانید نهایت قابلیت‌های خود را در تولید موسیقی به نمایش بگذارید، خرید یک کارت صدای استودیویی مناسب است. اگر به تجهیزات استودیویی خود علاقه‌مند باشید و نمونه‌ای مناسب از آنها را نیز انتخاب کرده باشید، می‌توانید زمان بیشتری را صرف پروسه ضبط و ساخت موسیقی کنید و دائماً مجبور به تغییر زنجیره سیگنال و تنظیمات کارت صدای خود برای تطبیق آن با شرایط کاری خود نشوید. در ادامه، نشانه‌ها و دلایلی را به شما خواهیم گفت که باید با رخ دادن آنها، به فکر خرید کارت صدایی جدید باشید.

نیاز به کانال‌های صوتی بیشتر

اگر می‌خواهید صدای چند منبع صوتی، همچون سازهای اعضای یک گروه موسیقی را به‌صورت همزمان ضبط کنید، به یک کارت صدای استودیویی با ورودی‌های متعدد نیاز خواهید داشت.

شما می‌توانید با استفاده از یک آدیو اینترفیس هشت کانال، اجرای یک گروه موسیقی چهارنفره را به‌آسانی و بدون نگرانی ضبط کنید. اما اگر کمی کمال‌گرا باشید، احتمالاً به میکروفون‌گذاری درام کیت گروه با چندین میکروفون نیز فکر خواهید کرد و به دنبال همین امر، به کارت صدایی با کانال‌های ورودی حتی بیشتر نیاز خواهید داشت. یک آدیو اینترفیس با کانال‌های صوتی متعدد، می‌تواند امکانات بسیار بیشتری را در استودیو در اختیار شما قرار دهد و راه را برای به‌کارگیری تکنیک‌های خلاقانه‌تر باز کند. اگر می‌خواهید پری‌امپ‌ها یا پروسسورهای مجزا را به کارت صدای خود متصل کنید نیز باید به دنبال کارت صدایی باشید که از ورودی‌های لاین بالانس یا اتصالاتی دیجیتال همچون ADAT بهره‌مند باشد. این اتصالات می‌توانند به کارت صدای شما امکان بدهند که میزبان انواع تجهیزات استودیویی مجزا، همچون پری‌امپ‌های میکروفون باشد.

نیاز به پری‌امپ‌هایی باکیفیت‌تر

برخی از اوقات، نیاز به خرید یک کارت صدای جدید تنها به دلیل کمبود خروجی‌ها یا امکانات کارت صدای فعلی‌تان احساس نمی‌شود؛ بلکه کیفیت ضبط آدیو اینترفیس نیز می‌تواند امری باشد که باعث شود به خرید یک نمونه جدید و پیشرفته‌تر از آن فکر کنید. پری‌امپ‌های میکروفون، یک بخش تعیین‌کننده در کیفیت ضبط یک کارت صدا هستند و کیفیت آنها نیز رابطه‌ای مستقیم با قیمت کارت صدا دارد. در واقع، یکی از مهمترین بخش‌هایی که در یک آدیو اینترفیس گران‌قیمت نسبت به نمونه‌های ارزان‌قیمت‌تر آن کیفیتی بالاتر دارد، پری‌امپ میکروفون است. پس اگر حس می‌کنید که کیفیت ضبط کارت صدای شما به اندازه کافی خوب نیست و نمی‌خواهید یک پری‌امپ مجزا نیز خریداری کنید، ارتقای کارت صدا به یک نمونه پیشرفته‌تر و بالارده تر می‌تواند راه چاره شما باشد.

نیاز به امکانات بهتر در زمینه مسیردهی سیگنال

اگر بخواهید همراه با فردی دیگر به ضبط و ساخت موسیقی بپردازید، مسیردهی سیگنال در خروجی‌های هدفون، قابلیتی حیاتی است که آدیو اینترفیس شما باید به آن مجهز باشد. قابلیت مسیردهی سیگنالی مجزا به خروجی هدفون، این امکان را به شما می‌دهد که میکسی متفاوت از موسیقی اصلی را به خروجی هدفون خواننده پروژه ارسال کنید تا او بتواند همزمان با شنیدن عناصر مهم موسیقی و درک ریتم، صدای خود را نیز با شفافیت عالی بشنود تا عملکردی بهتر را از خود به نمایش بگذارد. اما علاوه بر اینها، بسیاری از کارت صداهای استودیویی مدرن از قابلیت‌های دیگری نیز در زمینه مسیردهی سیگنال برخوردارند که هر یک، موقعیت‌های بی‌شماری را در زمینه تولید و ضبط موسیقی برای شما ممکن می‌سازند. برای تجربه این قابلیت‌ها، تنها نیاز است که کارت صدای استودیویی خود را با یک نمونه جدید و مدرن جایگزین کنید.

آیا تا کنون کارت صدای خود را ارتقاء داده‌اید؟ دلیل این ارتقاء چه بوده است؟ تجربه خود در این زمینه را در بخش نظرات همین مطلب، با ما و مخاطبین گیتارایران در میان بگذارید.

منبع: Sweetwater

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *