رونمایی Zoom از دو مولتی افکت جدید

روز گذشته، شرکت Zoom از دو پردازنده مولتی افکت جدید برای گیتار پرده برداشت.

این دو محصول جدید که G2 Four و G2X Four نام دارند، بیش از ۱۰۰ افکت مختلف را در خود جای داده‌اند و به ۲۲ پروفایل شبیه‌سازی بسیار باکیفیت از امپلیفایرهای کلاسیک نیز مجهز شده‌اند که گفته می‌شود با استفاده از سیستم IR چندلایه جدید شرکت Zoom نمونه‌برداری و طراحی شده‌اند.

همچنین هر دو مولتی افکت‌، از اپلیکیشنی اختصاصی مبتنی بر اندروید و iOS نیز برخوردارند و می‌توانند به‌عنوان یک آدیو اینترفیس به کامپیوتر متصل شوند.

فناوری Impulse Respone چندلایه و افکت‌ها

طبق ادعای شرکت Zoom، تمامی پروفایل‌های شبیه‌سازی امپ در این دو مولتی افکت، تن و حس‌وحالی بسیار نزدیک به نمونه‌های اصلی امپ‌ها و کابینت‌های کلاسیک را به ارمغان می‌آورند. نمونه‌برداری و شبیه‌سازی این امپ‌ها، با استفاده از فناوری IR چندلایه جدید شرکت زوم انجام شده است. این فناوری جدید، صدای دستگاه مورد نظر را در سه حجم صدای مختلف، دریافت و ذخیره می‌کند و این سه داده مختلف را بر روی یکدیگر نیز لایه‌بندی می‌کند. سپس، با تنظیم حجم صدای دستگاه، لایه متناسب با آن حجم صدا فعال می‌شود تا کاربر بتواند حس‌وحالی نزدیک به نوازندگی با یک امپ حقیقی را تجربه کند.

به‌علاوه، این مولتی افکت‌ها از ۱۰۰ افکت گوناگون برخوردارند که شامل انواع ریورب، دیلِی، دیستورشن، ماژولیشن و بسیاری دیگر از افکت‌ها و پردازنده‌ها می‌شود. بر اساس اطلاعات منتشرشده، می‌توان حداکثر هفت عدد از این افکت‌ها را به‌صورت همزمان بر روی سیگنال اعمال کرد.

این دو دستگاه، به ۲۵۰ حالت صوتی پیش‌فرض نیز تجهیز شده‌اند که طبق گفته زوم، بسیاری از آنها با هدف شبیه‌سازی حال‌وهوای موسیقی‌های مشهور دهه‌های اخیر طراحی شده‌اند.

مولتی افکت زوم G2 Four و G2X Four

کنترل‌ها

رابط کاربری G2 Four و G2X Four، از طراحی کاملاً جدیدی بهره‌مند است که می‌توان تمامی دکمه‌ها و ویژگی‌های آن را با استفاده از پا کنترل کرد و تُن گیتار را به‌صورت زنده و در حین نوازندگی تغییر داد.

اما علاوه بر کنترل‌های پایی، این دو دستگاه از چهار کنترلر چرخان نیز برخوردار هستند که پارامتر‌های مهم هر افکت و تنظیمات خروجی دستگاه را در دسترس کاربر قرار می‌دهند.

رابط کاربری نرم‌افزاری نیز در این دو محصول، طراحی جدیدی دارد که طبق گفته Zoom، تنظیم پارامتر‌های افکت‌ها و ترتیب زنجیره سیگنال را تسهیل می‌کند.

این دستگاه‌ها، قابلیت اتصال به اپلیکیشن انحصاری Guitar Lab را نیز دارند و با متصل کردن آنها به این اپلیکیشن، می‌توان به امکانات و افکت‌های بیشتری دسترسی داشت.

اتصالات و امکانات کاربردی

G2 Four و G2X Four از دو حالت اتصالی با نام‌های Amp و Line برخوردارند که همانگونه که از نامشان پیداست، می‌توان با انتخاب هر کدام، آنها را هم به یک امپ گیتار و هم به‌صورت مستقیم به اسپیکر‌های مانیتورینگ یا سیستم‌های PA متصل کرد. با تغییر حالت خروجی از Amp به Line یا برعکس، برخی از افکت‌ها و شبیه‌ساز‌های نرم‌افزاری دستگاه تغییر می‌کنند و با توجه به نوع دستگاه متصل، خود را بهینه‌سازی می‌کنند.

هر دو مولتی افکت، به یک لوپر با ظرفیت هشتاد ثانیه مجهز هستند و از یک ریتم ماشین نیز برخوردارند که قابلیت پخش ۶۸ ریتم مختلف در تمامی سبک‌های موسیقی را دارد.

همانطور که در تصاویر این دو محصول مشخص است، یکی از این دو مولتی افکت، به یک فوت پدال مجهز است. این دستگاه، مدل G2X Four است و در واقع، این تنها تفاوت آن با برادر خود، یعنی G2 Four است. با استفاده از فوت پدال تعبیه‌شده بر روی G2X Four، می‌توان پارامتر‌هایی نظیر ولوم را تنظیم کرد و به پارامتر‌های افکت‌هایی نظیر wah نیز دسترسی مستقیم و آسان داشت.

همچنین، هر دو مدل را می‌توان از طریق پورت USB آنها، به‌عنوان یک آدیو اینترفیس به کامپیوتر متصل کرد و از آنها برای ضبط مستقیم صدای گیتار درون کامپیوتر استفاده کرد.

G2 Four و G2X Four، هر دو از یک ورودی در قالب جک ۶.۳ میلی‌متری TS برخوردارند. در کنار این جک نیز دو جک دیگر از همین نوع وجود دارد که نقش خروجی استریو را ایفا می‌کنند.

قیمت و تاریخ عرضه

پدال‌های مولتی افکت زوم G2 Four و G2X Four، از چند روز آینده و با قیمت‌ ۲۷۲.۵۱ و ۳۰۸.۲۱ یورو، در بازار جهانی قابل خریداری خواهند بود.

منبع: Sound On Sound
مترجم: امیر تولی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *