۱۰ راهنمایی برای فروش گیتار دست دوم

گیتار دست دوم

اگر تجربه‌ی فروش گیتار کارکرده‌ به‌صورت آنلاین را داشته باشید، به‌خوبی می‌دانید که بعضی اوقات این کار چندان آسان نیست. از این رو، ما به سراغ Dan Orkin از وب‌سایت Reverb رفتیم و او ده راهنمایی برای فروش سریع‌تر و آسان‌تر گیتار کارکرده را با ما در میان گذاشت.

۱- پنهان‌کاری نکنید

«زمانی که قصد دارید گیتار خود را به‌صورت آنلاین بفروشید، تا حد ممکن دقیق و جزء‌نگر باشید. اگر خریدار از تمام جزئیات گیتار آگاه باشد، بسیار بهتر از این است که پس از دریافت ساز متوجه نقایص آن شود. اگر گیتار در سلامت کامل باشد، موارد جزئی چون خش‌های کوچک، لک و …، به ندرت موجب بر هم خوردن معامله می‌شوند. زمانی که از یک مسئله اطمینان ندارید، صداقت پیشه کنید و این امر را با خریدار در میان بگذارید.»

۲- مشخصات مهم را ذکر کنید

«هنگامی که گیتار را برای خریدار توصیف می‌کنید، حتماً به مشخصه‌های اساسی چون وضعیت فعلی، اصالت، وزن، پروفایل دسته و اکشن ساز اشاره کنید. اگر گیتار شما دارای تاریخچه‌ی مشخصی است، حتماً آن را نیز ذکر کنید؛ مثلاُ اینکه شما نخستین صاحب ساز هستید یا اینکه تغییراتی روی آن اعمال کرده‌اید، می‌تواند برای خریدار مهم باشد.»

۳- نزدیک پنجره عکاسی کنید

«مهم‌ترین اصل در عکاسی از محصول، استفاده از نور مناسب و یکدست است. برای این کار نیازی به تجهیزات حرفه‌ای نیست و اگر حوالی ظهر، گیتار را نزدیک پنجره (یا حتی در محیط خارجی) قرار دهید و عکس بگیرید، بخش زیادی از راه را رفته‌اید.»

۴- از زوایای گوناگون عکاسی کنید

«وجود مجموعه‌ای از عکس‌های باکیفیت از زوایا و فواصل متفاوت، می‌تواند کمک بزرگی به خریدار کند. هرچه تعداد عکس‌ها بیشتر باشد، خریدار بهتر می‌تواند گیتار را بشناسد.»

۵- جعبه‌ی گیتار را دور نیندازید

«پیشنهاد می‌کنیم که پس از خرید گیتار، جعبه‌ی آن را دور نیندازید. بدین نحو، خریدار می‌تواند گیتار را درون جعبه‌ی اصلی‌اش قرار دهد و برای حمل‌ونقل‌ آن دچار مشکل نشود.»

۶- قیمت گیتار را منصفانه و منطقی تعیین کنید

«اگر قیمت مناسبی برای گیتار در نظر نگرفته باشید، عکس‌ها و کلمات جذاب به فروش گیتار شما هیچ کمکی نمی‌کنند. برای تعیین قیمت، بد نیست که به آگهی‌های مشابه نگاهی بیندازید. تعویض قطعات و مشکلات مختلف، موجب کاهش قیمت گیتار دست دوم می‌شود. همواره به خاطر داشته باشید که صداقت بهترین سیاست است.»

۷- به پرسش‌های خریداران با حوصله پاسخ دهید

«پرسش‌ها و پیشنهادهای خریداران را با حوصله پاسخ دهید. مثلاً اگر کسی وزن گیتار را از شما پرسید، فقط با یک کلمه پاسخ ندهید و تلاش کنید لحن دوستانه‌ای داشته باشید. به هر حال، موقعیت شما شبیه موقعیت کارشناسان بخش پشتیبانی یک فروشگاه است؛ پس رویکرد شما نیز باید همین‌طور باشد.»

۸- دست رد به سینه‌ی مشتریان خارجی نزنید

«اگر قصد دارید یک گیتار کم‌یاب و وینتج را در وب‌سایت‌های بین‌المللی بفروشید، ممکن است مشتریان خارجی نیز به ساز شما علاقه‌مند شوند. امروزه ارسال کالا به کشورهای خارجی آسان‌تر شده و این امر نباید مانعی برای فروش گیتار تلقی شود.»

۹- به ظاهر آگهی خود توجه کنید

«در زمان نگارش و درج آگهی در وب‌سایت‌های خرید و فروش کالا، به سادگی و تمیزی آگهی خود توجه کنید و از فونت‌ها و عبارات عجیب‌و‌غریب استفاده نکنید. در عوض، خلاقیت خود را در مرحله‌ی عکاسی به کار بگیرید.

۱۰- اصل اول علاقه است!

«برای انجام درست هر کاری، اندکی شور و اشتیاق لازم است. اگر به فرآیند فروش گیتار کارکرده و یا حتی خود گیتار مورد نظر هیچ علاقه‌ای ندارید، طبیعتاً نمی‌توانید آنطور که باید و شاید عمل کنید و ممکن است شانس شما برای موفقیت کم شود.»

منبع: MusicRadar

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *