رد کردن

نگاهی به تکنولوژی امپلیفایر هدفونِ کارت صداهای Audient

کارت صدا آدینت

مجموعه کارت صداهای iD کمپانی Audient، به علت پری‌امپ‌های خوش‌صدای خود که بر اساس پری‌امپ‌های کنسول ضبط پرچمدار آدینت یعنی ASP8024-HE ساخته شده‌اند، شهرت زیادی کسب کرده‌اند. اما داشتن پری‌امپلیفایر قدرتمند، وقتی که نتوانید صدای آن را از طریق یک خروجی باکیفیت بشنوید، بی‌فایده خواهد بود؛ پس ضروری بود که در طراحی کارت صداهای سری iD، از امپلیفایرهای هدفون باکیفیت و قدرتمند استفاده شود. بیایید ببینیم چه چیزی امپلیفایر هدفون سری iD را متمایز می‌کند.

برای رسیدن به بهترین کیفیت در قالبی کوچک، آدینت از طراحی امپلیفایر کلاس AB استفاده کرده است. کلاس AB، دیستورشن پایین کلاس A را با بهینگی کلاس B ترکیب می‌کند و در نتیجه می‌تواند صدای باکیفیت را در قالبی جمع‌وجور ارائه کند. می‌توان چنین امپلیفایری را تنها با برق USB تغذیه کرد و نیازی به یک منبع تغذیه حجیم نیست.

کارت صدا آدینت

این طراحی امپلیفایر هدفون ابتدا بر روی مدل iD22 و در کنار یک مبدل پیشرفته دیجیتال به آنالوگ ارائه شد که در تعامل با یکدیگر، صدایی استثنایی را به کاربران ارائه می‌کردند. با عرضه مدل‌های iD44 ،iD4MKII و iD14 MKII و بازنگری جزئی در این طراحی، کیفیت دریافتی یک پله ارتقاء یافت.

معرفی نسل جدید مبدل‌ها بدین معنا بود که آدینت می‌توانست در عین افزایش چشمگیر دامنه دینامیک، دیستورشن را به شکل بی‌نظیری کاهش دهد تا خالص‌ترین بازنمایی ممکن از صدا حاصل شود. به‌علاوه، چیزی به نام DC Servo به خروجی اضافه شد که نویز دی‌سی را از سیگنال حذف می‌کند؛ بدون آنکه در مدار سیگنال از خازن استفاده شده باشد که استفاده از آن باعث افت کیفیت صدا و از دست رفتن فرکانس‌های بم می‌شود. همه اینها یعنی آنکه خروجی هدفون، تمام جزئیات صدا را حفظ کرده و در عین حال، پاسخ فرکانس‌های بم آن قدرتمند خواهد بود.

از سوی دیگر، بهره‌گیری از پورت USB-C در مدل‌های iD4 MKII و iD14 MKII بدان معنا بود که این دستگاه‌ها برق بیشتری در اختیار داشتند و طراحان می‌توانستند هدروم امپلیفایر هدفون را افزایش دهند تا هدفون‌هایی که حساسیت پایینی دارند نیز صدایی واضح‌ و بلند ارائه کنند.

کارت صدا Audient

همین طراحی امپلیفایر هدفون در مدل‌های EVO 4 و EVO 8 نیز به کار رفته است؛ در نتیجه، چه از سری iD برای ضبط یا میکس موسیقی استفاده کنید و چه از سری EVO برای استریمینگ و تهیه پادکست، کیفیت و عملکرد بسیار خوبی را از هدفون‌ خود دریافت خواهید کرد.

به لطف استفاده از چنین امپلیفایرهای هدفون باکیفیتی، این دستگاه‌ها برای پخش فایل‌های عادی باکیفیت نیز مناسب بوده و به‌راحتی با خروجی هدفون دستگاه‌های حرفه‌ای موجود در بازار رقابت می‌کنند. در جدول زیر می‌توانید مشخصات فنی خروجی هدفون iD MKII را مشاهده کنید و آن را با مشخصات امپلیفایر هدفون مورد نظر خود مقایسه کنید.

کارت صدا آدینت

امپلیفایر هدفون تنها یکی از اجزای آدیو اینترفیس حرفه‌ای و قدرتمند iD14 MKII است و این دستگاه از اجزای دیگری چون دو پری‌امپ کنسول آدینت، مبدل‌های پیشرفته و چهار خروجی لاین برخوردار است. مهم‌تر اینکه شما همه این موارد را با قیمت یک امپلیفایر هدفون حرفه‌ای تهیه می‌کنید. بدین ترتیب به‌جای اینکه یک پری‌امپ جداگانه، یک امپلیفایر هدفون جداگانه و یا حتی منبع تغذیه جداگانه‌ای را به دوش بکشید، می‌توانید ستاپی بهینه و قابل حمل داشته باشید.

به‌طور خلاصه می‌توانید مطمئن باشید که با استفاده از کارت صداهای سری iD، تمام جزئیات و فراز و نشیب‌های سیگنال را خواهید شنید. اگر حرف ما را باور ندارید، می‌توانید نظر یکی از کاربران مشهور ما را بخوانید:

دیمین لوئیس (مهندس میکس برای هنرمندانی از جمله کیتی پری، Rihanna و جاستین تیمبرلیک): «بسیاری از تولیدکننده‌ها از جزئیات کار کم می‌کنند تا هزینه تولید را پایین بیاورند. امپلیفایر هدفون معمولاً از قربانیان این سیاست است. صدای خروجی‌های هدفون iD44 درست به اندازه خروجی‌های اصلی دستگاه شفاف و دقیق است. تفاوت کیفی آن با کانورتر ۲ کاناله قدیمی من کاملاً مشهود است. همچنین این دستگاه دو خروجی هدفون جداگانه با پیچ کنترل ولوم مجزا دارد!

خروجی هدفون iD44 صدایی با جزئیات و قدرت بالا دارد. برخلاف سایر دستگاه‌های این رده که صدایی خفه و دیستورت‌شده دارند، با افزایش شدت صدا، اجزای مدار iD44 کیفیت خود را حفظ می‌کنند.

آدیو اینترفیس iD44 از دو خروجی هدفون قدرتمند و شفاف بر روی پنل جلوی خود برخوردار است؛ دقیقاً همان چیزی که در یک رابط ۴ کانال به آن نیاز دارید. هیچ نیازی به سر و کله زدن با منوها و پیچ‌های گیج‌کننده نیست. همه چیز به ساده‌ترین شکل پیش روی شما چیده شده است.»

منبع: Audient

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *