هر از چندگاهی، رویکرد نوآورانه و کیفیت بالای محصولات یک کمپانی در صنعت تجهیزات صوتی، نظر ما را بهقدری به خود جلب میکند که اشتیاق نگارش یک مقاله و تاریخچهای از آن را پیدا میکنیم. یکی از شرکتهایی که با عملکرد فوقالعاده خود در طی چند سال اخیر، باعث شکلگیری چنین اشتیاقی در ما شده است، شرکت رود (RØDE) است. نام رود امروزه با میکروفونهای حرفهای بسیار باکیفیت و سایر تجهیزات مرتبط با ضبط صدا مترادف است و محصولات این شرکت را میتوان در محیط کار بسیاری از تولیدکنندگان محتوای صوتی مشاهده کرد.
می توان گفت که نام RØDE از زمانی بر سر زبان افراد فعال در حوزه صدا افتاد که فعالیتهایی همچون ولاگینگ و پادکستینگ به وجود آمدند و به اشکالی رایج از محتوای صوتی تبدیل شدند؛ اما ریشههای این شرکت به سالها پیش از چنین رویدادهایی بازمیگردد. اگر نام شرکت رود برایتان آشناست ولی نمیدانید دقیقاً کجا با آن روبرو شدهاید، باید بگوییم که احتمالاً لوگوی این شرکت را بر روی بادگیر فومی میکروفونهای متصل به دوربینهای فیلمبرداری در تقریباً تمامی کنفرانسهای خبری در سراسر دنیا مشاهده کردهاید!
رود را میتوان امروز یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده میکروفون در دنیا دانست؛ اما تاریخچه این شرکت فوقالعاده، پر است از فراز و نشیب که از مهمترین اتفاقات آن، میتوان به مهاجرت مؤسس رود و نزدیک شدن شرکت تا یک قدمی پرتگاه ورشکستگی اشاره کرد. همچنین تصمیمی اساسی و متحولکننده نیز در مدیریت رود، باعث شد که این کمپانی از یک شرکت کوچک و معمول، به یک برند معظم در صنعت صوت تبدیل شود و به شهرتی دست یابد که غولهای این صنعت، همچون شور (Shure)، ای کی جی (AKG) و سنهایزر (Sennheiser) از آن برخوردارند. اما نکتهای که رود را حتی از این هم جذابتر و قابل احترامتر میکند، این است که این شرکت هنوز هم تمامی محصولات خود را در دفتر و کارخانه مرکزی خود، واقع در استرالیا طراحی و تولید میکند و سپس آنها را از این کشور به سراسر دنیا صادر میکند.
ریشههای برند رود، از اوایل دهه شصت میلادی و زمانی که مهندس الکترونیک انگلیسی، هنری فریدمن (Henry Freedman) به سوئد مهاجرت کرد، شکل گرفت. فریدمن پس از مهاجرت به سوئد، با زنی به نام استرید (Astrid) ازدواج کرد و همزمان با تشکیل خانواده با او، در یک شرکت ارتباطات رادیویی نیز مشغول به کار شد. هنری شبها پس از رسیدن به خانه و در آخر هفتهها، زمان خود را به سرویس و ارتقای دستگاههای صوتی حرفهای ارسالی از نمایندگی برند آلمانی دایناکورد (Dynacord) در سوئد اختصاص میداد و به این شکل، درآمدی جانبی را در کنار حقوق عادی خود کسب میکرد.
احتمالاً در آن دوران، هنری مدیران دایناکورد را با عملکرد عالی خود در تعمیر و سرویس محصولات این شرکت شگفتزده کرده بود؛ زیرا تنها یک سال پس از آغاز این کار، شرکت دایناکورد به او امتیاز افتتاح یک نمایندگی در آن سوی دنیا را اعطا کرد! چندی پس از این، هنری و استرید به همراه پسرشان پیتر (Peter) به استرالیا مهاجرت کردند و شرکت Freedman Electronics را در حومه شهر اشفیلد (Ashfield) در سیدنی (Sydney) تأسیس کردند. این کمپانی، یکی از اولین شرکتها در شهر سیدنی و در کل، کشور استرالیا بود که در زمینه طراحی، ساخت، نصب و تعمیرات انواع تجهیزات صوتی، از جمله اسپیکر، امپلیفایر و میکروفون فعالیت میکرد.
در طی سالهای بعد، Freedman Electronics با ارائه بازهای وسیع از خدمات برای تمامی سیستمهای مربوط به صدا، موفقیتی قابل توجه را در بازار استرالیا کسب کرد و با ترقی خود، زندگی بسیار خوبی را برای خانواده فریدمن به ارمغان آورد.
متأسفانه هنری در سال ۱۹۸۷ درگذشت و پس از آن، پیتر بهعنوان وارث او، سکان شرکت پدر خود را در دست گرفت. پیتر فریدمن خود اعتراف کرده است که بهطور طبیعی یک تاجر و بیزینسمن نبوده است و در سالهای اول مدیریت شرکت پدر خود، تجربه کافی برای این کار را در اختیار نداشته است. ترکیب کمبود تجربه پیتر در مدیریت شرکت و بحران ناگهانی و شدید اقتصادی رخداده در استرالیا در دهه هشتاد میلادی، باعث شد که Freedman Electronics تا لبه پرتگاه ورشکستگی پیش برود و تنها یک قدم تا از بین رفتن تمامی زحمات هنری فریدمن در ساخت یک کمپانی موفق باقی بماند.
در همین دوران تاریک، پیتر به یاد یک میکروفون کاندنسر افتاد که حدود یک دهه پیش، زمانی که همراه با پدر خود به یک نمایشگاه سیستمهای صوتی در چین رفته بود، مشاهده کرده بود. از نظر او، چنین میکروفونی و فروش آن میتوانست راه نجاتی برای شرکت باشد. او تقاضای حاضر در بازار کشور خود را برای چنین محصولی سنجید و با توجه به آن، ۲۰ عدد از این میکروفون را از شرکت سازنده آن خریداری و به استرالیا وارد کرد. تیم مهندسین فریدمن الکترونیکس پس از دریافت این میکروفونها، شروع به کار کردند و آنها را با هدف ارتقای عملکرد صوتیشان، در بسیاری از اجزایشان تغییر دادند و برای فروش به مشتریان آماده ساختند. پیتر درباره این میکروفونها گفته است: «با عرضه این میکروفونها، فروش شرکت ما همانند موشی در حال بالا رفتن از ناودان، با سرعتی سرسامآور بالا رفت!»
به دنبال همین تعبیر، این میکروفون نخست توسط پیتر، RODENT-1 نام گرفت و کمی بعد، نام آن به RODE NT-1 تکامل یافت. همچنین پیتر بهعنوان ادای احترامی به اصالت سوئدی خانواده مادری خود، حرف O را از برند جدید خود یعنی Rode، با شکل سوئدی آن یعنی Ø جایگزین کرد و بدین شکل، برند RØDE بهشکل امروزی خود متولد شد!
برند رود به همین سادگی شکل گرفت و پس از آن، مسیری تاریخی را برای تبدیل شدن به یکی از بزرگترین و مهمترین تولیدکنندگان تجهیزات صوتی، خصوصاً میکروفون در دنیا پیش گرفت. رود از روز شکلگیری خود تا به امروز، به لطف تصمیمات هوشمندانه و با درایت مؤسس آن یعنی پیتر فریدمن، همواره در مسیر ترقی باقی مانده است و روز به روز به شرکتی بزرگتر و مهمتر تبدیل شده است و همچنین کیفیت محصولات خود را نیز بهشکلی روزافزون افزایش داده است. به نظر میرسد که پیتر آنطور که میگفته است نیز مدیر بیتجربهای نبوده است و استعداد طبیعی در اداره یک شرکت تولید سیستم صوتی را از پدر خود بهنحو احسن به ارث برده است!
همانطور که گفته شد، Rode مدتی کوتاه پس از تأسیس، در زمینه ساخت تجهیزات صوتی باکیفیت با قیمتی مناسب به شهرت رسید و رویکرد نوآورانه این کمپانی، راه آن را رفتهرفته از تمامی شرکتهای مشابه در بازار سیستمهای صوتی جدا ساخت. در واقع، رود از همان اول نیز شرکتی متفاوت از تمامی شرکتهای تولیدکننده میکروفون در دنیا بود؛ همانطور که کشور زادگاه آن، یعنی استرالیا یک قاره کاملاً جداگانه از تمام دنیاست و جغرافیا و حیات وحشی بسیار خاص دارد. وجه تفاوت اصلی Rode با سایر کمپانیهای اصلی سازنده میکروفون در دنیا این است که این شرکت هنوز هم یک کمپانی خانوادگی است و همچنین امروز میتوان آن را یکی از مشهورترین شرکتهایی دانست که در کشور استرالیا تأسیس شدهاند.
به دنبال موفقیت فوقالعادهای که مدل NT-1 برای رود به ارمغان آورد، این شرکت تصمیم گرفت تا یک نسخه جدید از آن موسوم به NT-2 را تولید کند. میکروفون استودیویی رود NT-2 نیز یک مدل کاندنسر با دیافراگم بزرگ بود که در بخش امکانات، نسبت به NT-1 ارتقاء یافته بود و از قابلیتهای بیشتری نسبت به NT-1 برخوردار بود. چنین تصمیمی در سال ۱۹۹۲ توسط رود گرفته شد و در همین زمان نیز پیتر تصمیم گرفت تا بر روی ساخت مراکز تولید محصولات خود در استرالیا تمرکز کند و تولیدات محصولات آن را به بیرون از مرزهای محل زندگی خود و کشورهایی همچون چین نسپارد. همچنین در این نقطه از زمان، رود خریداری محصولات از شرکتهای ثانویه و اعمال تغییرات بر روی آنها و ریبرندینگ آنها را بهطور کلی کنار گذاشت و بر روی ساخت محصولات بهشکل کاملاً انحصاری متمرکز شد.
تصمیم پیتر بر تولید محصولات رود در خاک استرالیا، امکان بهکارگیری یک مدل تولید عمودی، یعنی پروسه تولید با زنجیره تأمین کاملاً داخلی را برای این شرکت فراهم ساخت که سرعتی دوچندان به تولید محصولات در آن میبخشید و فاصله زمانی میان پروسه طراحی و تولید محصول را در آن به حداقل میرساند.
در ادامه دهه نود میلادی، شرکت رود به ارتقاء و توسعه مجموعه میکروفونهای خود ادامه داد و نسخهای جدید از اولین میکروفون خود، یعنی NT-1 را نیز به بازار عرضه کرد که حتی امروز و پس از نزدیک به چهار دهه، یکی از محبوبترین میکروفونهای موجود در بازار باقی مانده است.
در سال ۲۰۰۴، شرکت رود اولین میکروفون دوربینی خود را به بازار عرضه کرد که بهطور خاص، برای استفاده در فیلمبرداری طراحی شده بود. این میکروفون که VideoMic نام داشت، توانست تقاضای پنهان موجود در بازار در حال رشد تجهیزات فیلمبرداری نیمهحرفهای برای یک میکروفون با الگوی ضبط تکجهتی با صدایی باکیفیتتر از میکروفون داخلی دوربینها را سیراب کند. VideoMic نیز همانند NT-1، یک محصول باکیفیت بود که در زمانی بسیار صحیح به بازار عرضه شد و به این شکل، نام RØDE را بر سر زبان قشری وسیعتر از تولیدکنندگان محتوای صوتی و تصویری حرفهای انداخت.
در طول دهههای ۲۰۰۰ و ۲۰۱۰ میلادی، رود محصولات بسیاری را به سری VideoMic خود افزود تا نیازهای صوتی تمامی فیلمبرداران را در تمامی شرایط برآورده سازد. از مهمترین مدلهای این سری که در این دوران به بازار عرضه شد، میتوان به نسخه استریوی این میکروفون و نسخه کوچک آن که بهطور خاص برای اتصال به تلفنهای همراه هوشمند طراحی شده بود، اشاره کرد. بازار میکروفونهای صوتی-تصویری هنوز هم یکی از مهمترین زمینههای تخصص شرکت رود است و امروز، کمتر فیلمبرداری میتواند ضبط ویدیو را بدون وجود یک میکروفون شاتگان با نشان RØDE بر روی آن تصور کند!
سالها پس از این و در سال ۲۰۱۹، شرکت رود به سراغ بخشی جدید و نوپا از بازار میکروفون رفت و میکروفون یقهای بیسیم Wireless GO را به بازار عرضه کرد. این میکروفون نیز یکی دیگر از محصولات رود بود که در زمانی دقیقاً صحیح به بازار عرضه شد و با کیفیت عالی و شکل متفاوت خود، دنیای میکروفونهای یقهای بیسیم را بهطور کلی دگرگون ساخت. Wireless GO به لطف اندازه کوچک و طراحی خاص خود که در آن، میکروفون بهشکل یکپارچه با یونیت فرستنده بیسیم طراحی شده است، امکان ضبط صدای فیلم بهشکل کاملاً بیسیم را به فیلمبرداران میداد و باعث شد که تقریباً تمامی تولیدکنندگان محتوای صوتی-تصویری بهشکل مدرن و امروزی، از این میکروفون برای ضبط صدای ویدیوهای خود بهره بگیرند. قیمت مناسب و استفاده آسان از میکروفون رود Wireless GO، آن را در دسترس تمامی تولیدکنندگان محتوای صوتی-تصویری قرار داد و فیلمسازان و فیلمبرداران را از محدودیتها و دردسرهای ستاپهای سیمی میکروفون یقهای بهطور کامل رها ساخت.
در اواخر دهه ۲۰۰۰ میلادی، رود در بهترین حالت ممکن در حال عرضه و تولید محصولاتی جدید بود که ناگهان و در عرض یک سال، محبوبیت پادکست بهشکلی انفجاری افزایش یافت. پادکست پیش از این نیز سالها بهعنوان شکلی محبوب از تولید محتوای صوتی شناخته شده بود؛ اما این فرمت زمانی به اوج محبوبیت رسید و توسط اقشار عادی جامعه نیز شناخته شد که افراد محبوب و مشهور به آن پا گذاشتند. این افزایش فوقالعاده محبوبیت پادکست، باعث شد که قیمت تجهیزات مورد نیاز برای ضبط آن نیز بهشکلی چشمگیر کاهش پیدا کند و به دنبال آن، تقریباً هر کسی بتواند با کیفیتی بالا به ضبط این شکل از محتوای صوتی بپردازد.
شرکت رود نیز به دنبال این تغییرات و با هدف افزایش هرچه بیشتر دسترسی افراد به تجهیزاتی باکیفیت برای ضبط پادکست، میکروفونی موسوم به Podcaster را به بازار عرضه کرد که یک میکروفون USB باکیفیت، ویژه افرادی بود که بهتازگی قصد شروع ضبط پادکست را داشتند و به دنبال تجربه صدایی حرفهای بودند. مدتی کوتاه پس از عرضه Podcaster به بازار، رود میکروفون مشابه دیگری را با نام NT-USB به بازار عرضه کرد که در واقع همانطور که از نامش پیداست، تقریباً نسخهای USB از میکروفون مشهور رود، یعنی NT-1 بود. این مدل، یک میکروفون کاندنسر باکیفیت بود که کیفیت صدایی استودیویی را در کنار قابلیت مانیتورینگ بهشکل کاملاً بدون تاخیر را بهشکل کاملاً مستقل و یکپارچه، بدون نیاز به استفاده از یک کارت صدای استودیویی یا میکسر به کاربر خود ارائه میکرد.
NT-USB با برخورداری از یک اینترفیس و مبدل سیگنال داخلی، یعنی همان عناصر اولیه در یک کارت صدای استودیویی، کاربری بسیار آسان و بیدردسری را برای تولیدکنندگان محتوای صوتی به ارمغان میآورد و برای استفاده از آن، کافی بود که آن را به پورت USB کامپیوتر متصل کنید و پس از تنظیم خروجی و ورودی صدا در کامپیوتر خود، ضبط صدا بهوسیله این میکروفون را آغاز کنید. همچنین تنها با اتصال یک هدفون به جک خروجی هدفون در این میکروفون، امکان پایش صدای در حال ضبط و همچنین صدای در حال پخش در کامپیوتر بهصورت مجزا و همزمان، برای کاربران فراهم میشد. با توجه به این ویژگیها، Rode NT-USB یک دستگاه عالی و زیبا و یک راهحل بینقص برای ضبط صدا با کیفیتی استودیویی، بهآسانی و در محیط خانه بود و اکنون نیز با وجود عرضه میکروفونهای USB بیشمار توسط شرکتهای معظم دیگر به بازار، نسخه جدید NT-USB هنوز هم یکی از برترین و باکیفیتترین میکروفونهای موجود در بازار از این دسته به شمار میرود.
از زمان عرضه Podcaster و NT-USB به بازار، شرکت رود چندین میکروفون دیگر نیز با هدف ضبط پادکست و مصارف مشابه به بازار عرضه کرده است که یکی از مهمترین و جذابترین نمونههای آن را نیز میتوان NT-USB Mini دانست؛ یک میکروفون باکیفیت، هوشمندانه و البته بسیار بامزه که میتواند به شما در ضبط آسان و بیدردسر یک پادکست کمکی شایان کند. NT-USB Mini نیز همانند سایر میکروفونهای USB جدید رود، با نرمافزار کنترلر این شرکت موسوم به RØDE Connect سازگاری کامل دارد و کاربران میتوانند از طریق این نرمافزار، بهآسانی به تمامی امکانات و تنظیمات داخلی آن دسترسی داشته باشند. این نرمافزار که برای کامپیوترهای مک و ویندوز عرضه شده است، امکاناتی همچون ابزارهای میکس مجازی ضبط و مواردی کاربردی برای ضبط پادکست را نیز در اختیار کاربر قرار میدهد.
در سال ۲۰۱۸، شرکت رود با عرضه یک میکسر و کارت صدای مخصوص ضبط پادکست به بازار موسوم به RODECaster Pro، حضور خود در بازار تجهیزات ضبط پادکست را بیش از پیش تقویت کرد و به یکی از اولین نامها در این بازار تبدیل شد. این میکسر بهطور خاص برای استفاده پادکسترها طراحی شده است و به امکاناتی هوشمندانه و کاربردی در این زمینه، همچون قابلیت ضبط چند ترک مجزا بهصورت سختافزاری و بدون نیاز به استفاده از DAW و تنظیم خودکار شدت صدای اجزای مختلف در میکس نیز مجهز است. این میکسر یک وسیله بسیار کاربردی و باکیفیت است که ضبط پادکستهایی با کیفیتی عالی را همراه با چندین مهمان حضوری و از راه دور امکانپذیر میکند. در واقع، علاوه بر این که میتوان چند میکروفون به RØDECaster Pro متصل کرد و بهشکل گروهی به ضبط پادکست بهوسیله آن پرداخت، کاربر میتواند از طریق اپلیکیشنهای تماس ویدیویی و صوتی همچون اسکایپ (Skype) و زوم (Zoom) نیز با مهمانان پادکست از راه دور ارتباط برقرار کند و صدای آنها را از طریق این میکسر با کیفیتی عالی ضبط کند.
شرکت رود با هدف رقابت با برترین کمپانیهای تولیدکننده تجهیزات استودیویی در دنیا، سرمایهگذاری بسیاری بر روی فناوریهای دقیق و پیشرفته ساخت دستگاههای صوتی، همچون قالبهای تزریقی بسیار پیشرفته پلاستیک کرده است و به همین دلیل، محصولاتی همچون Wireless GO II نیز که دستگاههایی ظریف و کوچک هستند، توسط خود این شرکت و در کارخانه مرکزی آن واقع در استرالیا تولید میشوند. در روزگاری که اکثر شرکتهای تولیدکننده میکروفون، ساخت تجهیزات ظریف و پیشرفته خود را به شرکتهای متخصص واقع در کشورهایی همچون چین و تایوان میسپارند، رود با افزایش ظرفیت و کیفیت تولید در کارخانه مرکزی خود، پیشرفتهترین دستگاهها را نیز بهشکل کاملاً داخلی و بدون نیاز به استفاده از زنجیره تأمین از شرکتهای دیگر به تولید میرساند.
در سالهای اخیر، رود در ساخت مدار و بورد محصولات ردهبالا و پرچمدار خود همچون RØDECaster Pro، فناوری موسوم به Surface Mount یا نصب سطحی را بهکار گرفته است تا بهینهترین کارکرد و بالاترین دوام را برای این دستگاهها تضمین کند. پروسههایی همچون تراشکاری و شکلدهی به بدنههای فلزی و ساخت کپسولهای میکروفونهای رود نیز داخل کارخانه مرکزی همین شرکت و بهشکل داخلی انجام میشود و این شرکت برای انجام این مراحل از ساخت محصولات خود نیز کاملاً خودکفاست. بهعلاوه، رود سرمایهای بسیار را صرف اتوماسیون و طراحی انواع رباتهای خط تولید برای ساخت محصولات خود کرده است و به همین دلیل نیز میتوان اطمینان داشت که تولیدات این شرکت حداقل تا سالهای آینده در کارخانه مرکزی آن، واقع در استرالیا انجام خواهد شد.
از نظر ما، کاملاً مشخص است که شرکت رود، اکنون با نگاهی به آینده دنیای صدا و تمرکز بر روی راهحلهای نرمافزاری در کنار محصولات سختافزاری برای تسهیل هرچه بیشتر ضبط صدا و ساخت موسیقی، وارد سومین مرحله از برنامه توسعه خود شده است. این شرکت استرالیایی اکنون مجموعاً میزبان ۵۰۰ نیروی کار در بخشهای مختلف خود است و همانطور که گفته شد، محصولات خود را بهشکل خودکفا و انحصاری در کشور استرالیا تولید میکند. این تصمیم متفاوت، یعنی ساخت تمامی محصولات در کارخانه مرکزی این شرکت بهجای برونسپاری آنها به شرکتهای چینی، سیاستی بسیار مفید برای Rode بوده است و باعث شده است که پروسه تحقیق و توسعه و تولید محصولات در این شرکت بهشکلی بسیار همگام، سریع و بدون دردسر طی شود و در کل، این شرکت سیر پیشرفت خود را سریعتر طی کند و در این زمینه، از اغلب کمپانیهای رقیب خود بهآسانی پیشی بگیرد. علاوه بر این، خودکفایی کامل رود در تولید محصولاتش در خاک استرالیا و عدم تکیه آن به شرکتهای خارجی و آسیایی، از افت سود و بروز مشکلات مالی برای آن در شرایطی سخت همچون پاندمی کووید ۱۹ در چند سال گذشته و قطع شدن زنجیره تأمین محصولات تولیدی آن جلوگیری کرده است. به دنبال همین امر نیز در حالی که بسیاری از شرکتهای سراسر دنیا در این دوران نمیتوانستند جوابگوی سفارشات خود باشند و مجبور به تغییر برخی از قطعات داخلی محصولاتشان و یا افزایش قیمت آنها شدند، رود در بهینهترین حالت ممکن و بهشکل عادی به تولید و فروش محصولات خود با همان تیراژ و قیمت سابق ادامه میداد.
تمرکز بر روی تولید محصولاتی که بهوسیله نرمافزار قابل تغییر، ارتقاء و بهروزرسانی هستند، رود را در کنار شرکتهایی اثباتشده و قدیمی همچون شور (Shure)، به یکی از پیشروترین و محبوبترین شرکتهای تولیدکننده تجهیزات صوتی تبدیل کرده است و باعث شده است که این کمپانی در زمینه پیشرفت و محبوبیت در میان تمامی اقشار، از اکثر شرکتهای رقیب خود عملکرد بهتری داشته باشد. همین رویکردها نیز از رود شرکتی بسیار متفاوت ساختهاند که تقریباً هیچ چیز آن با دیگر شرکتهای حاضر در صنعت تجهیزات صوتی حرفهای مشابه نیست. از نظر ما، انزوای نسبی جغرافیایی این شرکت در کشور استرالیا نسبت به سایر کمپانیهای فعال در صنعت تجهیزات صوتی حرفهای، رویکردی متفاوت به آن بخشیده است و این امکان را به رود داده است که با دیدگاه و روش تجارت متفاوت خود، محصولاتی را تولید کند که با هر نمونه مشابه دیگر بهکلی متفاوت هستند. اطمینان داریم که آیندهای حتی روشنتر نیز در انتظار شرکت رود است و از نظر ما، گذشته متفاوت این شرکت باعث خواهد شد که آینده آن نیز متفاوت از هر شرکت دیگری باشد. در واقع، انتظار داریم که این کمپانی همانطور که تاکنون در عرضه محصولات جدید به بازار موفقیتی چشمگیر داشته است، به نوآوری در ساخت محصولات و پیشبینی صحیح و دقیق تقاضای موجود در بازار ادامه دهد و دقیقاً هر آنچه که نسلهای آینده تولیدکنندگان محتوای صوتی در تولید موسیقی و ضبط صدا به آن نیاز دارند را بهشکلی بسیار بهینه و با قیمتی مناسب به آنها ارائه کند. همچنین مطمئنیم که تمامی این اتفاقات، بهشکل کاملاً داخلی و در کارخانه و دفتر مرکزی رود واقع در استرالیا رخ خواهد داد!
آیا شما تا کنون از محصولات شرکت RØDE در تولید محتوای صوتی استفاده کردهاید؟ در این صورت، آیا از عملکرد آن رضایت داشتهاید؟ از نظر شما، اکنون کدام کمپانی بهترین عملکرد را در ساخت تجهیزات صوتی حرفهای همچون میکروفون دارد؟ از شما دعوت میکنیم که پاسخ خود به این سوالات را در بخش نظرات همین مطلب، با ما و مخاطبین گیتار ایران به اشتراک بگذارید.
منبع: Forbes
نویسنده: Mark Sparrow
مترجم: امیر تولی