پادکست از محبوبترین جلوههای رسانه مدرن است و این روزها افراد خلاق بیشتر و بیشتری را به سمت خود جذب میکند. شاید شما هم به فکر شروع کردن پادکست یا کانال زنده ویدئویی خود افتاده باشید. در اینصورت، به کیفیت صدای حرفهای نیاز دارید تا بتوانید با پادکستهای دیگر رقابت کنید. در این ویدئوی آموزشی، راجع به اصول ضبط یک پادکست حرفهای صحبت میکنیم.
در این ویدئوی ده دقیقهای که توسط Audient تهیه و توسط گیتار ایران ترجمه و دوبله شده است، قدمهای لازم برای دستیابی به صدای باکیفیت در هنگام ساخت پادکست را با شما در میان میگذاریم. بهعلاوه، در مورد تجهیزات مورد نیاز، نحوهی اتصال آنها به هم و تنظیمات لازم برای دریافت بهترین صدای ممکن نیز صحبت میکنیم.
قدم اول برای ضبط صدای حرفهای، انتخاب و خرید یک میکروفون مناسب است. از این رو، ابتدا به برخی از مدلهای متداول و مناسب برای ساخت پادکست مانند شور SM7B و SM58 و آدیو-تکنیکا AT2020، تفاوتهای میکروفونهای داینامیک و کاندنسر و نحوهی میکروفونگذاری میپردازیم.
قدم دوم، انتخاب یک دستگاه مناسب برای ضبط صداست. بهترین گزینه، یک آدیو اینترفیس است. در این ویدئو از Audient EVO 4 استفاده شده است، اما گزینههای متعدد دیگری نیز در بازار وجود دارند که میتوان از آنها بهره گرفت.
قدم سوم، انتخاب یک نرمافزار است. نرمافزارهای گوناگونی برای ضبط صدا وجود دارند و شما میتوانید بنا بر سلیقهی خود، یکی از آنها را انتخاب کنید. در این بخش، در مورد تنظیمات نرمافزار، نحوهی تنظیم گِین و … نیز صحبت میکنیم.
اگر قصد دارید که بهطور همزمان صدای در حال ضبط را بشنوید، به یک هدفون نیاز دارید. در نتیجه، بهطور کوتاه، به اصول انتخاب یک هدفون مناسب و تنظیمات مربوط به هدفون در کارت صدای EVO 4 نیز میپردازیم. هدفونی که در این ویدئو مورد استفاده قرار گرفته، هدفون پشت بسته آدیو-تکنیکا ATH-M50x است.
امیدواریم که این فیلم آموزشی کوتاه، به شما در ساخت پادکستهای تراز اول کمک کند.
منبع: کانال یوتیوب EVO by Audient
ترجمه و دوبله: کیان ایرجی